Сумська область з самого ранку під обстрілами – Живицький (оновлено)

Читать на русском
Російські окупанти намагаються прорватись через кордон Сумської області в районі Середино-Буда. Регіон із самого ранку під обстрілами.
Ілюстративне фото

Російські окупанти від ранку обстрілюють Сумську область зі своєї території. В одному з районів зафіксовано спробу прорватися через державний кордон.

Про це повідомив керівник військово-цивільної адміністрації Дмитро Живицький.

«З самого ранку тривають обстріли нашої області з території росії. Близько 5 влучань в районі Есмані. Близько 70 вибухів в напрямку Бояро-Лежачі. Зафіксовано 6 вибухів в районі населеного пункту Сопич. Триває бій на півночі Шосткинського району, є спроба прориву державного кордону у районі Середино-Буди», – повідомив Живицький.

Він додав, що вздовж кордону є пожежі, спричинені обстрілами.

UPD. Живицький уточнив, що прориву державного кордону не фіксували.

Нагадаємо, близько 5 години ранку російська армія завдала ракетного удару по Охтирці на Сумщині. Було випущено п'ять ракет, внаслідок чого руйнування отримали цивільні об'єкти, а щонайменше п'ять людей було поранено.

Крім того, сьогодні вночі відбулася одна з найбільших атак на Львівщину за кількістю ракет. Три ракети були збиті системою ППО, проте в регіоні все ж таки була пошкоджена залізнична інфраструктура.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: