Ситуація на «Азовсталі»: радник мера Маріуполя спростував фейк, що військові здаються

Читать на русском
Українські захисники Азовсталі не здаються, хоч російські ЗМІ розганяють цей фейк. На території заводу продовжуються бої.

Інформація російських ЗМІ про те, що українські військові виходять із «Азовсталі» «з білим прапором» не відповідає дійсності.

Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«Росіяни не припиняють спроб зайти або заблокувати вихід з бункерів. Більшість наземних операцій ведуться на периметрі заводу. Ніякого глобального наближення не відбувається, саме через те зростає щільність обстрілів. З урахуванням інформації, що ми отримували з фільтраційного табору у Безимянне, інформаційних джерел України та самим характером джерела повідомлення про «вийшли з білим прапором» наполягаєм на черговому фейку», – заявив Андрющенко.

Раніше в організації InformNapalm попереджали про те, що росія може готувати провокації в Маріуполі, зокрема створити картинку для російських пропагандистських ЗМІ нібито захисники «Азовсталі» здалися в полон.

Нагадаємо, напередодні окупаційні війська застосували проти захисників Маріуполя на «Азовсталі» запальні бомби.

Дружини бійців «Азова» розповіли на пресконференції про те, що ситуація на заводі складна, військові починають втрачати віру в дипломатію і готуються до останнього бою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: