Авіаудар по Новгород-Сіверському: троє загиблих та понад 10 травмованих

Читать на русском
У службі з надзвичайних ситуацій повідомили про кількість загиблих та поранених унаслідок авіаудару російських окупаційних військ.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила про трьох загиблих та 12 травмованих унаслідок авіаційного удару по Новгород-Сіверському, Чернігівської області.

Про це «Суспільному» повідомили у Головному управлінні ДСНС у Чернігівській області.

Як розповів ЗМІ заступник начальника Новгород-Сіверської районної військової адміністрації Володимир Шкарпітко, жертв серед цивільних не зафіксовано.

Як відомо, вночі о 00:10 та 00:23 сталися вибухи у Новгород-Сіверському, Чернігівської області. За даними оперативного командування «Північ», росіяни здійснили ракетний удар літаком, ймовірно Су-30СМ. Авіаудари завдали по середній загальноосвітній школі інтернату імені Ушинського та загальноосвітній школі №2.

Також зазнали пошкоджень адміністративні споруди: Новгород-Сіверська районна державна адміністрації, гуртожиток медичного коледжу, магазин №10 та приватні будинки, які розташовані неподалік епіцентру вибухів.

Нагадаємо, за останні дні російські військові кілька разів обстрілювали Чернігівську область. 10 травня авіація окупантів обстріляла некерованими ракетами прикордонні території області, внаслідок чого сталася пожежа.

11 травня окупанти здійснили черговий мінометний обстріл Чернігівської області з території росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: