Трюдо і Шольц домовилися посилити ізоляцію рф

Читать на русском
Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо і канцлер Німеччини Олаф Шольц разом працюватимуть над посиленням економічної ізоляції росії.
Getty Images

Прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо і канцлер Німеччини Олаф Шольц разом працюватимуть над посиленням економічної ізоляції росії.

Про це йдеться на сайті уряду Канади.

«Лідери погодилися й надалі підтримувати тісну координацію для продовження підтримки України та подальшої економічної ізоляції росії», – зазначають в повідомленні.

Голлівуд відпочиває. Колонка Леоніда ШвецяЯкби вся ця рішучість Заходу вкластися в українську перемогу проявилася кілька місяців тому, справи були б інакші, безліч людських життів було б збережено, кількість руйнувань була б значно меншою.

Трюдо і Шольц висловили заклопотаність глобальним впливом війни в Україні, в тому числі наслідками для енергетичної та продовольчої безпеки. Вони підтвердили тверду підтримку президента Володимира Зеленського і його уряду і зобов'язалися продовжувати економічну, безпеку і гуманітарну підтримку України.

Нагадаємо, 8 травня прем'єр Канади Джастін Трюдо прибув в Україну – під час свого візиту він відвідав Ірпінь, аби особисто побачити усі звірства російських військових.

Також повідомляли, Шольц раніше заявив, що володимир путін «не повинен перемогти у злочинній агресивній війні проти України, і він не виграє цієї війни».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: