Канада на рік скасовує всі мита на українські товари – міністр економіки

Читать на русском
Скасування мит на українські товари стане хорошим продовженням євробританської ініціативи залучення України у світові торгові та промислові ланцюжки
Ілюстративне фотоFacebook

Канада поряд з наданням військової допомоги для ЗСУ в рамках економічної допомоги Україні у важкий час прийняла рішення скасувати на один рік абсолютно всі мита на українські товари.

Про це 8 травня повідомила міністр економіки Юлія Свириденко за результатами зустрічі президента Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо.

У Канаді парламент визнав воєнні злочини росії в Україні геноцидомУ заяві Палати громад канадського парламенту вказується, що російська армія вчинила в Україні цілий набір мерзенних воєнних злочинів

«Канада також скасовує на 12 місяців всі мита на українські товари. Про це оголосив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після зустрічі з президентом Зеленським. Це хороше продовження ініціативи ЄС і Британії, що підтверджує зацікавленість розвинених держав залучати українську економіку у власні промислові та торгові ланцюги» - написала міністр.

Нагадаємо, що 8 травня прем'єр Канади Джастін Трюдо прибув в Україну - під час свого візиту він відвідав Ірпінь, щоб особисто побачити всі звірства російських військових.

Також Трюдо зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським. В ході зустрічі .

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: