Данілов оцінив можливість перенесення бойових дій на російську територію

Читать на русском
У найближчому майбутньому в росії може з'явитися Бєлгородська, Курська, Брянська та інші народні республіки
Олексій ДаніловУкрінформ

Можливість перенесення бойових дій в росію, на її територію, безумовно існує. Але це залежить від багатьох факторів.

Про це розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов В інтерв'ю РБК-Україна.

У Бєлгородській області продовжили «жовтий» рівень терористичної небезпекиРосійська влада продовжила жовтий рівень терористичної небезпеки у трьох областях, які межують з українськими територіями.

«Це буде залежати від багатьох факторів. Сам путін же сказав, що воєнторг є в будь-якому місті. На скільки я розумію, він вже з'явився в Брянську, Курську, Бєлгороді. Може там з'явиться Бєлгородська, Курська, Брянська народні республіки. Що стосується нашої незалежності, то після того, що зробив путін, ми будемо її захищати так, як вважатимемо за потрібне, і нікого питати не будемо, і його, в тому числі» - сказав він, коментуючи можливість перенесення активних бойових дій в росію.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський заперечує, що українські війська завдають ударів по території росії. Проте, в містах Білгород, Курськ, Брянськ постійно відбуваються таємничі «хлопки», після яких горять склади боєприпасів, нафтобази та інші важливі стратегічні об'єкти.

У росії на тлі загадкових масштабних загорянь і пожеж на військових складах і нафтобазах в південних і західних регіонах країни панує паніка; так, вже є наказ провести перевірку і підготовку до використання систем раннього оповіщення населення та бомбосховищ у низці регіонів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: