Ракетний удар по Запоріжжю: постраждали п'ятеро людей

Читать на русском
П'ятеро людей постраждали внаслідок ранкового ракетного удару по Запоріжжю, у дитини легкі травми. Також пошкоджено 12 будівель.

Внаслідок сьогоднішнього ракетного удару російських військ по Запоріжжю постраждали п'ятеро людей, пошкодження отримали 12 будівель.

Подробиці атаки розповів секретар міської ради Анатолій Куртєв.

«Сьогодні о дев'ятій ранку рашисти знову запустили по Запоріжжю ракету. За попередньою інформацією, внаслідок повітряної атаки пошкодження різного ступеня отримали 12 будівель, розташованих у приватному секторі, та постраждали п'ятеро людей. Одна дитина з легкими травмами та дві жінки з легкими пораненнями вже отримують медичну допомогу у наших лікарнях. Двоє чоловіків від шпиталізації відмовилися. Їх оглянули працівники швидкої допомоги. На щастя, жодна людина не загинула. Наразі на місці обстрілу оперативно працюють комунальні служби міста, правоохоронці, медики та рятувальники ДСНС», – повідомив Куртев.

Він також спростував російські фейки про те, що під час удару 26 квітня «мали знищити склад іноземних боєприпасів». Також фейком, заявив Куртев, є виправдання авіаудару по Хортиці 21 квітня – у росії заявили, що метою було «знищити базу нацистів з Галичини та західних найманців».

Нагадаємо, вранці 28 квітня російські війська завдали ракетного удару по Запоріжжю. Ракета впала у приватний сектор.

26 квітня на одному із підприємств Запоріжжя внаслідок ракетного удару загинула людина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: