Через влучання ракети рф закрили міст між Одесою та Білгород-Дністровським

Читать на русском
Російські окупаційні війська завдали ракетного удару по мосту між Одесою та Білгород-Дністровським, рух ним перекрили.

Окупаційні війська російської федерації завдали ракетного удару по мосту через Дністровський лиман з Білгород-Дністровського до Одеси, через що рух ним закрили.

Про це повідомляє прес-служба оперативного командування «Південь».

«По Одещині нанесено ракетний удар. Є ураження моста через Дністровський лиман. Обставини та інформація про поранених уточнюються. З міркувань безпеки рух мостом перекрито. Просимо водіїв заздалегідь обрати альтернативні маршрути руху», – інформує командування.

Також інформацію про закриття одного з мостів з Білгород-Дністровського району в бік Одеси підтвердили в Білгород-Дністровській міській раді. Однак інформацію про те, що це за міст, не розголошують з метою безпеки.

Пізніше голова правління ПАТ «Укрзалізниця» Олександра Камишіна повідомив, що російські війська продовжують системно обстрілювати залізничну інфраструктуру. За його словами, ракетний удар завдали о 12:36 і пошкодили залізничний міст через Дністровський лиман на Одещині. Водночас серед залізничників постраждалих немає.

Нагадаємо, російські окупанти сьогодні обстріляли Запоріжжя. У місті чули кілька вибухів. Внаслідок російських ракетних ударів по Запоріжжю загинула одна особа.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: