У Бучі та Ірпені відновили подачу води

Читать на русском
У містах Буча та Ірпінь Київської області, які сильно постраждали від війни, відновлено водопостачання будинків.

У містах Буча та Ірпінь Київської області, які сильно постраждали від військових дій, відновлено водопостачання будинків. Проте вода поки що не доходить до верхніх поверхів багатоповерхівок через відсутність електропостачання.

Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Олександр Павлюк 27 квітня.

Коли мешканці Київщини зможуть повернутись додому: в ОДА назвали приблизні терміниНа Київщині жителі звільнених від російських окупантів міст та сіл зможуть повернутися додому не раніше кінця травня.

«Повністю запущено водопостачання у всю систему м. Буча. Однак через відсутність електроенергії по всьому місту водопостачання в будинках поки що є на рівні 1-3 поверхів… Місто Ірпінь – запущене водопостачання повністю на всю систему міста. Однак через відсутність електроенергії водопостачання в будинках поки що немає, за винятком 1-2 поверхів», - написав він.

Також, за його словами, в Ірпені працюють 7 артезіанських свердловин.

У с. Михайлівка-Рубежівка та смт Гостомель Ірпінської ОТГ заповнені водою водонапірні вежі. Повністю відновлено надання послуг із централізованого водопостачання у смт Іванків та у всіх 32 селах Іванківської ОТГ.

Відновлено водопостачання у селах Микуличі та Клавдієво-Тарасове Немешаївській ОТГ. У смт Макарів та Бородянка електропостачання та централізоване водопостачання відновлено частково. У Бородянці вода є у Чорнобильському масиві (майже 30% усіх споживачів) та у місцевій лікарні.

Нагадаємо, минулого тижня в Ірпені виявили потужну авіабомбу.

Також повідомлялося, що десятки жителів у Бучі та Ірпені загинули від протипіхотної зброї часів Світової війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: