За тиждень ЗСУ відбили 63 атаки окупантів на Донбасі

Читать на русском
Протягом тижня, з 18 по 24 квітня, українські військові з Об'єднаних сил відбили 63 ворожі атаки на Донецькому та Луганському напрямках і завдали втрат окупантам.
korrespondent.net

Протягом тижня, з 18 по 24 квітня, українські військові з Об'єднаних сил відбили 63 ворожі атаки на Донецькому та Луганському напрямках і завдали втрат окупантам.

Про це повідомляють в Операції об'єднаних сил.

«За тиждень військовослужбовці угруповання Об’єднаних сил відбили 63 ворожих атаки. Знищили один зенітний ракетний комплекс окупантів, 55 танків, 20 артилерійських систем, 114 одиниць броньованої техніки, 6 бойових броньованих машин, 2 одиниці спеціальної інженерної, 62 одиниці автомобільної техніки та 5 паливозаправників російської армії», – йдеться в повідомленні.

Арестович дав прогноз, як далі розвиватиметься війна в УкраїниЯк зазначив представник ОПУ, якщо цей цикл провалиться, то можлива ще одна спроба десь у жовтні.

Підрозділами ППО збито 5 літаків, один гелікоптер, 28 безпілотних літальних апаратів та 3 крилаті ракети ворога.

Зокрема, упродовж останньої доби, 24 квітня, військові з ООС успішно відбили 7 атак ворога, знищили 13 танків, 3 артилерійські системи, 17 одиниць броньованої техніки, 4 ББМ, 18 одиниць автомобільної техніки та 4 паливозаправники окупантів, а також збили 3 безпілотники типу «Орлан-10».

Також 24 квітня російські війська здійснили ще одну атаку в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». ЗСУ знищили до 100 окупантів, 3 танки, 17 БМП, 10 АТ, 2 артилерійські системи та 1 безпілотник.

Нагадаємо, у Великдень, на сході та на Харківщині російські загарбники намагалися проводити штурмові та наступальні дії, однак успіху не мали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: