У Київській області змінили час комендантської години

Читать на русском
У Київській області змінили час комендантської години. Відсьогодні на Київщині обмеження діятимуть з 22:00 години до 05:00 25 квітня.
t.me.UA_National_Police

У Київській області змінили час комендантської години. Відсьогодні на Київщині обмеження діятимуть з 22:00 години до 05:00 25 квітня.

Про це повідомив голова Київської ОВА Олександр Павлюк.

«Російські війська вийшли з території Київської області, але війна не завершилася. Ворог діє підступно, продовжуючи ракетні обстріли та диверсії на території всієї України. Тож задля безпеки громадян тимчасові обмеження у вигляді комендантської години продовжать свою дію», – заявив він.

Довели, що шизофренія буває колективною: Подоляк назвав «досягнення» росіян у війніМихайло Подоляк назвав 13 досягнень росіян у війні проти України. Серед перемог – вкрадені унітази, зґвалтовані жінки і вбиті діти.

Під час комендантської години діє заборона на перебування на вулиці та в інших громадських місцях. Перебувати на вулиці можуть тільки люди, у яких є спеціальна перепустка.

Нагадаємо, The Washington Post повідомив, що у перші дні повномасштабного вторгнення росії в Україну планувалося швидке захоплення Києва. Однак блискавично на білоруському напрямку активізувалися залізничні диверсанти, які внесли хаос в логістику окупаційних військ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: