Війська рф обстріляли Чугуїв на Харківщині, серед поранених 12-річна дитина

Читать на русском
На Великдень, 24 квітня, росіяни обстріляли багатоповерхівку та приватну садибу в Чугуєві. Поранення отримали три людини.
фото ЕРА

На Великдень, 24 квітня, росіяни обстріляли багатоповерхівку та приватну садибу в Чугуєві. Поранення отримали три людини.

Про це повідомляє Суспільне Харків з посиланням на міську голову Чугуєва Галину Мінаєву. Пізніше цю інформацію підтвердив начальник поліції області Володимир Тимошко.

Російські війська 24 квітня обстріляли Чугуїв на Харківщині. Внаслідок обстрілів у приватному секторі зруйновані будинки, постраждала також багатоповерхівка. Троє людей отримали поранення, серед них 12-річна дитина.

«Дитина 2010 року народження, діагноз: осколочні поранення правого та лівого бедра та правої та лівої голені. Мати 1986 року народження діагноз: осколочні поранення лівого бедра. Також ще один місцевий мешканець, 1953 року народження, діагноз: осколочні поранення спіни зліва, відкритий пневмоторакс», – заявив він.

Нагадаємо, 24 квітня у Харківській області російські військові здійснили черговий обстріл Золочівської громади. Від рук окупантів загинула жителька села Калинове.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: