Ситуація на Харківщині: за добу через обстріли 9 жертв та 25 поранених

Читать на русском
Минулої доби в Харкові та області знову не припинялися обстріли. Сьогодні харків'ян просять не виходити протягом дня із укриттів.
livekharkov

Минулої доби в Харкові та області знову не припинялися обстріли з боку російських військових. Під вогнем опинився центр міста. Сьогодні харків'ян просять не виходити протягом дня із укриттів через високу загрозу нових обстрілів.

Про це повідомляє пресслужба Харківської ОДА.

У Харківській області ЗСУ звільнили низку населених пунктів – СинєгубовУкраїнські військові в ході боїв знищили 5 російських танків, 10 броньованих одиниць техніки та близько сотні російських окупантів

«У Харкові внаслідок обстрілів окупантами житлових районів, у тому числі центральної частини міста, поранено 24 особи, 6 – загинули. По області обстріляли Дергачівську громаду, загинули 2 особи та 1 отримав поранення. Також від обстрілів військових росії 1 особа загинула у Золочівській громаді», - йдеться у повідомленні.

Водночас, в обласному Департаменті цивільного захисту закликали харків'ян не виходити з укриттів протягом усього дня 18 квітня.

Нагадаємо, напередодні у Харкова через обстріл по центру міста загинуло 5 людей.

Сьогодні повідомлялося про 6 жертв ракетного удару у Львові.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: