За час російського вторгнення в Україні загинуло щонайменше 205 дітей

Читать на русском
В Україні за час війни загинули щонайменше 205 дітей, а понад 360 дітей отримали поранення.

В Україні за час війни загинули щонайменше 205 дітей, а понад 360 отримали поранення. Найбільше – у Донецькій, Київській та Харківській областях.

Про це повідомляють в Офісі генпрокурора України.

На всіх російських солдатів, винних у звірствах в Україні, чекає розплата – БудановЗбройні Сили України не воюють з цивільним населенням Росії попри всі ті жахи, які російське вторгнення принесло на українську землю

«Згідно з офіційними даними ювенальних прокурорів, найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 117, Київській – 107, Харківській – 91, Чернігівській – 54, Херсонській – 43, Миколаївській – 40, Луганській – 36, Запорізькій – 23, столиці – 16, Сумській - 16, Житомирській – 15», - сказано у повідомленні.

Зокрема, 2 березня у Харкові внаслідок обстрілу окупантами Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба загинула 11-річна дівчинка.

Стало відомо про смерть 13-річної дівчинки 30 березня через травми внаслідок обстрілу в селі Вільхівка Харківської області.

15 квітня у Вишгородському районі Київської області внаслідок детонації вибухового пристрою отримав поранення 17-річний підліток.

Нагадаємо, напередодні окупанти обстріляли центр Харкова – були жертви та постраждалі.

Сьогодні вранці війська рф вдарили ракетами по Львову, 6 жертв, 11 постраждалих – серед них дитина.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: