На захоплену Запорізьку АЕС прибула ще одна бригада з «Росатома»

Читать на русском
ЗАЕС була захоплена в ніч на 4 березня. З того дня атомна станція і Енергодар знаходяться під контролем російських військових.

На Запорізьку АЕС, що тимчасово знаходиться під контролем російських окупантів, прибула чергова бригада співробітників «Росатома».

Про це повідомляє в Телеграмі Енергоатом.

Зазначається, що бригада прибула на чолі з інженером Ростовської АЕС Андрієм Горбуновим.

«На Запорізьку атомну електростанцію прибула чергова бригада росатомівських «туристів» на чолі з головним інженером ростовської АЕС Андрієм Горбуновим», - йдеться у повідомленні.

Згідно з інформацією Енергоатому, російські атомники приїхали на заміну попередній бригаді, але не зрозуміло чи «для забезпечення безпеки української станції», чи, може, просто як туристи.

«Працівники Енергоатома на цей факт відреагували стисло й емоційно: Горбунова, Ліхачова (гендиректора Росатома) та іже з ними послали за російським кораблем «Москва» - поки цілі», - повідомили у дописі.

Нагадаємо, що окупанти в Енергодарі створили власну пропагандистську радіостанцію, а також загарбники створюють фейкові «органи влади». У захопленому місті депутат-колаборант створив так звану «народну раду».

Напередодні мешканці Енергодару на мітингу проти окупації заспівали гімн України, після чого окупанти застосували проти них зброю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: