Російські окупанти обстріляли з мінометів позиції прикордонників на Чернігівщині

Читать на русском
У Держприкордонслужбі повідомили про мінометний обстріл позицій свої бійців у населенному пункті, який розташований на кордоні з Білоруссю і росією.

Окупаційні війська російської федерації обстріляли з мінометів позиції Державної прикордонної служби в районі населеного пункту Сеньківка Чернігівської області, який розташований на кордоні з росією (Брянська область) та Білоруссю (Гомельська область).

Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

«На Чернігівщині ворог підступно атакує позиції прикордонників. Сьогодні о 08:25 та о 09:00 з території рф зафіксовано мінометний обстріл місцевості прилеглої до державного кордону України в районі населеного пункту Сеньківка. 13 пострілів здійснено з ворожої території», – зазначають у ДПСУ.

Як стверджують у відомстві, постраждалих серед прикордонників та місцевого населення немає, однак дані уточнюються. Над місцевістю постійно кружляє ворожий безпілотник.

Нагадаємо, напередодні росія звинуватила Збройні сили України в обстрілі Климівського району Брянської області. Під час «обстрілу» нібито постраждали семеро людей. Водночас, за даними Служби безпеки України, цей обстріл здійснили самі росіяни.

У РНБО заявили, що в рф почали здійснювати серію «терактів» на власній території для нагнітання антиукраїнської істерії.

Раніше про такий сценарій попереджали в українській розвідці. За даними ГУР, російські спецслужби планують підриви житлових будинків, лікарень та шкіл, а також завдання ракетно-бомбових ударів по своїх населених пунктах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: