В окупованому Севастополі ушпиталили 14 осіб з «Москви» – ЗМІ

Читать на русском
Доля ще 496 осіб зі складу екіпажу підбитого російського крейсера на даний момент невідома; не виключаються великі жертви серед особового складу
Ракетний крейсер «Москва»dialog.ua

У лікарні окупованого росіянами Севастополя доставили не менше 14 осіб з особового складу підбитого в Чорному морі російського ракетного крейсера «Москва». Яка доля ще 496 осіб екіпажу, поки що не зрозуміло.

Про це повідомив журналіст Роман Цимбалюк увечері 14 квітня.

За його даними, серед російських моряків, яких терміново доставили в окуповане місто і розмістили в лікувальних установах, знаходиться і начальник медичної служби крейсера.

«Військовослужбовці прибули до причалу на швидкісному катері, де на них вже чекали машини швидкої допомоги. Доля інших, 496 членів екіпажу невідома» - додав він.

Раніше ми писали про те, що ввечері 13 квітня було завдано ракетний удар по російському крейсеру «Москва», який брав участь у захопленні острова Зміїний.

Станом на вечір 14 квітня США поки не можуть оцінити, чи дійсно російський крейсер «Москва» був вражений українською ракетою. Відомо, що корабель залишається на плаву.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: