Ракетний удар по Черкаському: щонайменше семеро людей отримали поранення

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують наносити ракетні удари по житловим районам населеного пункту у Донецької області.

Унаслідок ракетного удару окупаційних військ російської федерації по Черкаському, Донецької області щонайменше семеро осіб отримали поранення.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

«Щонайменше семеро людей поранені внаслідок ракетного удару, якого завдали російські окупанти по Черкаському на Донеччині. Удар стався сьогодні вранці, пошкоджено багатоквартирні будинки. Знову і знову росіяни підтверджують, що вони не спроможні вести чесну конвенційну війну, не здатні протистояти Збройним силам України. Їхня головна тактика тепер – вбивати і тероризувати цивільне населення», – написав він у Telegram.

За словами Кириленка, ворог продовжує обстрілювати міста і села по всій лінії фронту. Сьогодні під ударом вже опинилися Авдіївка та Велика Новосілка. В Авдіївці пошкоджено житловий будинок та об'єкти міської інфраструктури.

«У Великій Новосілці відомо про влучання у приватний будинок, власниця якого одержала легку контузію. Всі злочини росіян ретельно фіксуємо. За все скоєне ворог понесе заслужене покарання», – підкреслив він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Маріуполі повністю зруйновано 40% багатоповерхівок або близько 2 млн квадратних метрів. Це будинки 84 тисяч маріупольців.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: