На півдні українські військові завдали окупантам серйозних втрат, є трофеї

Читать на русском
На Миколаївському та Херсонському напрямку російські окупанти перейшли до оборони з одночасним завданням ракетних ударів по населених пунктах Миколаївської області.
Ілюстративне фотоМіноборони України

На південному напрямку бойових дій проти російських окупантів українські військові знищили близько 80 російських солдатів, а також кілька одиниць техніки.

Про це повідомляє Оперативне командування ЗСУ «Південь».

Так, на Миколаївському і Херсонському напрямку російські окупанти перейшли до оборони з одночасним завданням ракетних ударів по населених пунктах Миколаївської області. Росіяни намагаються перевести дух і накопичити ресурси для контрнаступу.

Цілком переможена та жодного разу не легендарна. Феномен розвалу російської арміїЧому російська армія виявилася взагалі не готова до повномасштабної війни в Україні - в матеріалі Антона Коржа.

«Під численними артилерійськими обстрілами наші військовослужбовці продовжують утримувати звільнені від окупантів території» - йдеться в повідомленні.

ЗСУ на південному напрямку знищили 84 окупанти та 13 одиниць ворожої техніки, серед яких танк Т-72 і три безпілотних літальних апарати типу «Орлан-10». Захоплений багатоцільовий транспортер російських військ.

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни росії проти України російська сторона втратила близько 19 300 військових убитими. Також число знищених бронемашин наближається до 2000.

Раніше в Пентагоні повідомили, що українська армія знищила 20 відсотків російської військової сили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: