Росія хоче перетворити українців на мовчазних рабів – Зеленський

Читать на русском
Керівництво росії відчуває себе колонізаторами – як у давні часи. Їм потрібне наше багатство і наші люди.

Росія хоче перетворити українців на мовчазних рабів.

Про це повідомив голова держави Володимир Зеленський під час свого виступу в ООН.

«Керівництво росії відчуває себе колонізаторами – як у давні часи. Їм потрібне наше багатство і наші люди. Росія вже депортувала на свою територію десятки тисяч наших громадян. Далі – сотні. Викрала більше двох тисяч дітей. Просто викрала тисячі дітей. І продовжує це робити. Росія хоче перетворити українців на мовчазних рабів», - відмітив президент.

Також гарант нагадав, що росіяни «відкрито грабують міста, села, які вони захопили. Це мародерство найвищого масштабу. Вони крадуть все – від продовольства до золотих сережок, які просто виривають з кров’ю».

«Ми маємо справу з державою, яка перетворює право вето у Раді безпеки ООН на право смерті. Яка підриває всю архітектуру глобальної безпеки. Яка дозволяє злу бути безкарним і поширюватись світом. Знищуючи все, що тільки може працювати на мир і безпеку», - підсумував Зеленський.

Також Володимир Зеленський у своєму виступі в ООН закликав зупинити росію. Він зазначив, що якщо це продовжиться, тоді кожна держава розраховуватиме лише на силу зброї.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: