У майбутньому росію чекає ще більше самих різних санкцій – Кулеба

Читать на русском
Скоро на росію чекають нові масштабні санкційні удари, які завдадуть серйозної шкоди її економічній, фінансовій і торговельній системам
Ілюстративне фотоКрим.Реалії

Найближчим часом на росію чекає ще більша кількість санкцій, які торкнуться всі сфери її діяльності - економічну, фінансову і торговельну, як мінімум.

Про це написав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками розмови з Державним секретарем США Ентоні Блінкеном у своєму Twitter.

_«Мав телефонну розмову з Ентоні Блінкеном про кроки з економічного і військового зміцнення України, щоб ми могли продовжити ефективну відсіч подальших російських атак. Спасибі США за вже надану підтримку. Подальші удари по економіці, фінансовій системі та торгівлі росії йдуть», - сказав він.

Нагадаємо, Європейський союз жорстко візьметься за спостереження за виконанням санкцій, введених проти росії через її напад на Україну. Спроби обходу санкцій проти рф будуть виявлятися і припинятися.

В Офісі президента раніше констатували, що деякі санкції, які західні держави ввели проти росії, на жаль, не спрацьовують, або росія вже навчилася ці санкції обходити. Ця ситуація неприпустима і буде виправлятися.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: