Через обстріли окупантів у Лисичанську загинула дворічна дитина

Читать на русском
Російські окупаційні війська продовжують обстрілювати Луганщину, через що загинула маленька дитина в одному з міст області.

Окупаційні війська російської федерації продовжують обстрілювати низку населених пунктів Луганської області. Через обстріл у Лисичанську загинула майже дворічна дитина, а восьмирічна – перебуває у стабільному важкому стані.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Обстріли на Луганщині не вщухають. У Лисичанську загинула маленька дитина віком майже 2 років. Дівчинка 8 рочків отримала поранення, після операції її стан стабільно важкий. 30 березня, декількох постраждалих та загиблих лисичан годинами неможливо було забрати з вулиць через обстріли», – інформує служба.

У ДСНС також повідомили, що ввечері 30 березня у Сєвєродонецьку сталося займання школи, а в Лисичанську – резервуару для нафтопродуктів. У Привіллі та Кремінній через російські обстріли загорілась суха трава та очерет на відкритій території.

«31 березня, внаслідок обстрілу житлового сектору Сєвєродонецька сталося руйнування будинку. Рятувальники врятували двох громадян і одну людину, на жаль, витягли з-під завалів без ознак життя», – додали рятувальники.

Нагадаємо, Луганщина вкотре опинилася під прицільним вогнем росіян: страждають жителі міст Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Попасна, Кремінна, Золоте та смт Нижнє. Внаслідок обстрілів є загиблі та поранені.

Раніше повідомлялося, що у блокадному Маріуполі загинули близько 5 тисяч мирних жителів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: