Кім розповів подробиці удару по Миколаєву: окупанти влучили у будівлю ОДА

Читать на русском

Внаслідок ранкового обстрілу Миколаєва частково зруйновано будівлю обласної адміністрації. За словами Віталія Кіма, під завалами шукають трьох цивільних та трьох військових.

Російські окупанти вранці 29 березня обстріляли Миколаїв та влучили у будівлю обласної адміністрації, вона частково зруйнована.

Про це повідомив керівник облдержадміністрації Віталій Кім.

«Не приховаєш цього – влучили у будівлю держобладміністрації. Розвалили половину будівлі, у кабінет мій влучили. По людях, по жертвах – більшість вийшли, врятувалися дивом. Нині під завалами шукаємо трьох цивільних. Близько 50-100 вийшли. Трьох військових теж шукаємо. Поки що втрати мінімальні», – розповів Кім у новому відеозверненні.

На його думку, удар по Миколаївській ОДА означає, що окупанти передумали наступати на місто. «Оскільки в класиці, якщо ти збираєшся щось захоплювати, тобі потрібен пункт управління областю, куди підведені всі мережі, комунікації, зв'язок. Вони зрозуміли, що Миколаїв хер візьмуть і вирішили передати вітання», – вважає Кім.

Зазначимо, як повідомили у ДСНС, внаслідок обстрілу дев'ятиповерхова будівля ОДА частково зруйнована. З-під завалів дістали 9 постраждалих.

Нагадаємо, з дня авіаудару по харківській площі Свободи та будівлі обладміністрації на вулиці Сумській з-під завалів дістали тіла 24 загиблих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: