Основні пожежі у зоні ЧАЕС загасили

Читать на русском
Основні пожежі в ЧАЕС загашено, великих загорянь зараз немає. Інформація про пожежі була застарілою.

Основні пожежі в зоні ЧАЕС загашено, великих загорянь зараз немає. Інформація про пожежі була застарілою.

На цьому наголосив радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко в ефірі телемарафону у понеділок, 28 березня.

Британія передала Україні техніку для боротьби із пожежамиБританія передала Україні 22 одиниці техніки, укомплектованій понад 6 тис. одиниць пожежно-рятувального обладнання.

«Щодо пожеж. Справді, чимало розганяється інформації про великі пожежі у Чорнобильській зоні. Це трохи застаріла інформація, тому що насправді кілька днів тому на великих територіях, до 8 тис. га, були пожежі, і росіяни справді не пускали наших пожежників туди, щоб загасити пожежі. На щастя, нам, в принципі, вдалося загасити ці пожежі. Говорити про те, що зараз там є великі спалахи, ми не можемо, тобто зараз більш-менш стабільна ситуація», - розповів Денисенко.

Він наголосив, що радіаційний фон у Києві та Київській області залишається в межах норми. Станом на зараз у Чорнобильській зоні ситуація щодо пожеж стабільна, і великих загорянь немає.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що у зоні ЧАЕС горять понад 10 тисяч гектарів лісу. Раніше повідомлялося, що Британія передала Україні техніку для боротьби з пожежами.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: