Рада звільнила весь імпорт від мит та ПДВ на час війни

Читать на русском
Верховна рада ухвалила закон про звільнення від мит та податку на додану вартість імпорту товарів, що ввозяться підприємствами.
1news.com.ua

Верховна рада ухвалила закон про звільнення від мит та податку на додану вартість імпорту товарів, що ввозяться підприємствами.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Верховна рада ухвалила законопроєкт про звільнення від мита та ПДВ імпорту товарів, які ввозяться в Україну. Крім того, закон звільняє від митних платежів транспортні засоби, що ввозитимуться громадянами.

Військові облігації в Україні: у чому їхня особливість та де їх можна купитиУ чому особливість військових облігацій, які умови придбання та де їх можна купити, читайте у матеріалі Слово і діло.

Відомо, що цей проєкт передбачає можливість ввозити на територію України окремі категорії товарів без надання на них відповідних документів митним службам. Він діятиме на період воєнного стану.

Документ передбачатиме звільнення від сплати податків на нерухомість, розташовану на територіях бойових дій та продовження з трьох до шести місяців термін подачі необхідної звітності, яка не була подана, після війни.

Нагадаємо, в Україні прийняли постанову, згідно з якою для завезення гуманітарної допомоги потрібно буде лише заповнити декларацію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: