Окупанти здійснили понад 80 вильотів для бомбардування України, – Генштаб

Читать на русском
За добу окупанти здійснили понад 80 літако-вильотів, зокрема 29 – з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території Білорусі.
Фото DW

За добу окупанти здійснили понад 80 літако-вильотів, зокрема 29 – з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території Білорусі.

Про це повідомили в Генштабі ЗСУ.

«Триває двадцять сьома доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню. Не досягаючи успіху, ворог продовжує завдавати ракетно-бомбові удари з використанням засобів повітряного нападу по об’єктах військової та цивільної інфраструктури у Житомирській, Київській, Чернігівській, Харківській та Донецькій областях», – йдеться в повідомленні.

Противник здійснив понад 80 літако-вильотів, зокрема 29 – з аеродромів Барановичі та Бобруйськ, що розташовані на території Білорусі.

До нанесення ударів по об’єктах залучалися літаки бомбардувальної, штурмової та винищувальної авіації. З метою ведення повітряної розвідки об’єктів на території України військові рф задіяли п’ять літаків-розвідників.

Також зазначають, що попри активну пропаганду, особовий склад окремих підрозділів Центрального воєнного округу деморалізований через значні втрати. Продовжують фіксуватися випадки масової відмови військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні проти України.

Противник має проблеми з тиловим забезпеченням угрупувань окупаційних військ майже на всіх напрямках. Крім того, окупаційні війська продовжують зазнавати значних втрат через неналежно організовану систему медичного забезпечення.

Нагадаємо, від початку війни на території України відносини між президентом рф володимиром путіним і розвідкою окупантів погіршилися через провал з боку російських військових на початку бойових дій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: