Водіям в Україні забороняють використовувати відеореєстратори

Читать на русском
Щоб уникнути розголошення інформації, яка може допомогти противнику, водіям заборонили використовувати відеореєстратори.
informator.ua

В Україні водіям заборонили використовувати відеореєстратори, щоб уникнути розголошення інформації, про переміщення та хід виконання завдань Сил оборони.

Про це розповіли у Державній прикордонній Службі України.

Командування ЗСУ просить українців не поширювати:

  • персональні дані та фото, що містять обличчя офіцерського складу (командирів - підрозділів); геолокаційну, візуальну, адресну прив’язки до місць виконання завдань.

Керівник Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ Богдан Сеник у коментарі УП уточнив, що заборона стосується реєстраторів в авто та мото транспорті.

«Заборонено фото, відеозйомку доріг загального користування, об'єктів загального призначення, об'єктів інфраструктури, блокпостів, укріплень, розташування, зосередження чи переміщення військових частин (підрозділів) сил оборони», - пояснив він.

Нагадаємо, днями командування Збройних сил України звернулося до українців та ЗМІ з проханням максимально обмежити висвітлення персональних даних офіцерів та місць розташування військових підрозділів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: