Війська РФ обстріляли Нові Петрівці під Києвом, загинула дитина

Читать на русском

Російські окупаційні війська здійснили обстріл житлових будинку у Вишгородському районі Київської області, через що загинула дитина.

Окупаційні війська обстріляли село Нові Петрівці Вишгородського району Київської області, через що загинула дворічна дитина, а ще четверо осіб отримали поранення.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Київській області.

«Дворічна дитина загинула, четверо осіб травмовано: російські окупанти обстріляли Нові Петрівці. 17 березня із важкої артилерії окупанти здійснили обстріл житлових будинків на Вишгородщині», – інформують у відомстві.

Як стверджують у Нацполіції, в результаті обстрілу Нових Петрівців зруйновано багатоповерхівку та пошкоджено сусідні житлові будинки. Наразі відомо про загибель дворічної дитини та багаточисленні травми у чотирьох осіб. На місці події працюють медики, а також поліцейські, які фіксують наслідки обстрілу.

Нагадаємо, в Київській обласній військовій адміністрації заявили про гуманітарну катастрофу у деяких районах Київщини. Раніше в Києві за час комендантської години було затримано декілька диверсійно-розвідувальних груп супротивника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: