Окупанти всю ніч обстрілювали Рубіжне, є постраждалі та руйнування

Читать на русском
Російські військові вночі обстрілювали Рубіжне, Попасну та Сєверодонецьк. Є загиблі та поранені, а також руйнування.
facebook.com/sergey.gaidai.loga

Російські окупанти влаштували в Рубіжному Луганській області пекло, обстрілюючи селище всю ніч. Внаслідок цього пошкоджено більше 20 житлових будинків. Одна людина загинула, п'ятеро поранені.

Про це повідомив голова Луганської військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай.

«Росіяни цілеспрямовано б'ють по цивільним! За ніч рубіжани втратили понад 20 житлових будинків. Один загиблий, п'ятеро поранених. Весь минулий день та ніч Рубіжне розстрілювали. Місто палало цілими вулицями», – розповів Гайдай.

Під обстріл потрапив також Сєвєродонецьк, там є один загиблий. У Попасній внаслідок обстрілу теж горіли житлові будинки.

«Втім, російська армія продовжує цілеспрямовано обстрілювати мирних жителів, яким навіть не дають змоги виїхати безпечно. Днями ми бачили, як було відкрито вогонь автобусами з біженцями в Рубіжному, вчора – у напрямку Маріуполя. Щойно вдалося вивезти жінок та дітей з Попасної. Росіяни позбавляють можливості залишатися вдома, бо людям уже немає, де жити, не дають людям убезпечити себе. Але ми щодня намагаємося евакуювати якомога більшу кількість мешканців області»,додав голова обладміністрації.

Нагадаємо, окупаційні війська Росії зруйнували інтернат для дітей із ослабленим зором, міську лікарню та три школи у Рубіжному, Луганській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: