Російські окупанти обстріляли телевежу у Вінниці

Читать на русском
У Державній службі повідомили про обстріл телевізійного обладнання у Вінниці, через що ефірне мовлення в місті не працює.

Окупаційні війська Російської Федерації обстріляли телевізійну вежу у Вінниці. Через пошкодження ефірне мовлення в місті тимчасово не працює.

Про це повідомляє прес-центр Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації.

«Вранці 16 березня окупанти обстріляли телевежу Концерну РРТ (входить до сфери управління Держспецзв'язку) у Вінниці. Ефірне мовлення в місті тимчасово не працює», – йдеться у повідомленні.

У Держспецзв'язку нагадали мешканцям Вінниці, що наразі отримати доступ до українського мовлення безкоштовно можна кількома способами: на супутнику; на Youtube; на ОТТ-сервісах та у додатку «Дія» в розділі послуги. Для цього потрібно оновити застосунок.

Нагадаємо, 14 березня вранці російсько-окупаційні війська завдали ракетного удару по Рівненській області. Внаслідок чого була зруйнована телевежа в Антополі. Було відомо про 9 жертв.

Пізніше відомо, що в результаті авіаудару по телевежі під Рівним кількість загиблих зросла до 19. За останніми даними, 20 осіб загинули в результаті цього авіаудару.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: