Обстріл Миколаєва: снаряди потрапили до лікарень та котелень

Читать на русском
Російські війська у ніч 12 березня знову обстрілювали Миколаїв. Ворожі снаряди потрапили у лікарені, інтернати та котельні.
Фото: facebook.com/maxim.beznosenko

Російські війська в ніч проти суботи, 12 березня, знову обстрілювали Миколаїв. Ворожі снаряди потрапили до лікарень, інтернатів та котелень.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім у Facebook.

У Василькові після авіаудару знову горить нафтобаза та склад боєприпасівУ Василькові Київської області сьогодні вранці після авіаудару знову спалахнула нафтобаза, пожежу на якій гасили наприкінці лютого.

«Окупанти сьогодні обстрілювали вночі безладним, хаотичним вогнем лікарні, інтернат, котельні. Потрапили трубою. Вони змінюють тактику. Вони тепер виїжджають, стріляють та біжать, розміщуються у селах. Квартируються там у селах, сільських будинках, тобто ми не можемо їх щільно накривати. Правил немає, тепер працюємо з ними жорсткіше», – сказав Кім.

За словами голови області, внаслідок обстрілів постраждали 2 особи, обійшлося без жертв.

Начальник обласного управління здоров'я Максим Безносенко показав наслідки нічних обстрілів онкологічної лікарні у Миколаєві.

За його словами, внаслідок атаки окупантів пошкоджено вікна та карети «швидкої допомоги», припарковані на території медустанови. Були пошкоджені палати та кабінети лікарів.

Нагадаємо, у Василькові Київської області сьогодні вранці після авіаудару знову спалахнула нафтобаза, пожежу на якій гасили наприкінці лютого.

У Дніпрі вранці була серія вибухів – спрацювало ППО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: