Окупанти хочуть провести «референдум» щодо створення «Херсонської народної республіки»

Читать на русском
Російські окупанти готують референдум у Херсонській області щодо оголошення чергової народної республіки.
Getty Images

Російські окупанти готують референдум у Херсонській області щодо оголошення чергової народної республіки.

Про це повідомляє депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Окупанти телефонують депутатам Херсонської обласної ради з питанням чи готові ми співпрацювати з ними. Категорично відмовився», – написав він.

Хлань звернувся до всіх депутатів Херсонської обласної ради та зазначив, що впевнений: вони розуміють наслідки свого рішення. Він підкреслив, що створення «хнр» перетворить край на безнадійну діру без життя і майбутнього та закликав не дати ворогу жодного голосу та жодної можливості легітимізувати «Народну республіку»

«Вся держава буде дивитись на вас і жодних виправдань співпраці з окупантами бути не може! Не повірю, що вам буде гірше, ніж звичайним людям Маріуполя, Чернігова, Харкова, Сум, Гостомеля, які вже два тижні переносять нелюдські страждання, але не здаються», – додав він.

Раніше повідомляли, що противник продовжує наступальну операцію проти України. Зазнавши втрат на Поліському, Сіверському, Південнобузькому напрямках, ворог зупинений на раніше досягнутих рубежах та здійснює перегрупування військ, відновлює боєздатність підрозділів, поповнює запаси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: