Депутати Херсонщини на екстреному засіданні виступили проти створення псевдореспубліки

Читать на русском
Російські окупанти готуються провести «референдум» щодо оголошення Херсонської області «народною республікою». Депутати обласної ради провели екстренне засідання сесії.
Корреспондент.net

Херсонська обласна рада на своєму позачерговому засіданні у суботу, 12 березня, прийняла рішення про відмову про створення будь-якої штучної «народної республіки» на території області.

Про це у своїх Facebook-сторінках написали нардеп Ірина Геращенко та депутат Херсонської обласної ради Сергій Рибалко.

Як зазначається, 44 депутати Херсонщини виступили проти утворення псевдореспубліки на території області.

«Сьогодні в засобах масової інформації, розганяється тема, що на нашій Херсонщині буде створена певна псевдо-республіка завдяки голосуванню обласної ради. Як депутат херсонської обласної ради заявляю, що цього не буде ніколи. Ви, окупанти, можете пройти на Херсонщину, але це місце де вам завжди буде погано спатися. Ми приймемо рішення, але воно буде не таке, як вам хочеться. Воно буде на підтримку України»,- заявив Рибалко.

При цьому, нардеп Геращенко підсумувала, що Херсонщина – це Україна, і ніякої «ХНР» не буде.

«Відбулося екстрене засідання сесії Херсонської обласної ради. Депутати ухвалили звернення про те, що «Херсонщина – це Україна», і жодної псевдореспубліки на території області не буде», - зазначила вона.

Нагадаємо, що окупанти хочуть провести «референдум» щодо створення штучної «Херсонської народної республіки».

Раніше ми повідомляли, що противник продовжує наступальну операцію проти України. Зазнавши втрат на Поліському, Сіверському, Південнобузькому напрямках, ворог зупинений на раніше досягнутих рубежах та здійснює перегрупування військ, відновлює боєздатність підрозділів, поповнює запаси.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: