Російські війська ще не готові до штурму Києва, – Дуда

Читать на русском
Президент Польщі Анджей Дуда висловився про безуспішні плани російських окупантів захопити Київ.
Reuters

Президент Польщі Анджей Дуда висловився про безуспішні плани російських окупантів захопити Київ.

Про це він написав на своїй офіційний сторінці у Twitter.

Дуда заявив, з посиланням на главу Української держави Володимира Зеленського, що війська РФ досі не готові до штурму столиці.

«Військові РФ намагаються зломити Захисників, бомблячи житлові будинки та лікарні. Завтра буде зроблена ще одна спроба евакуації мирних жителів з Маріуполя», – йдеться в повідомленні.

Дуда додав, що російські війська ведуть безперервний обстріл по містах України.

Росія змінює тактику: чому агресор вдається до негуманних методів ведення війниРосія поступово почала змінювати свою тактику ведення війни. Чому противник вдається до таких дій, читайте у матеріалі Слово і діло.

Нагадаємо, триває п’ятнадцята доба героїчного протистояння українського народу російському воєнному вторгненню. Сили оборони України дають гідну відсіч та стримують наступальну операцію збройних сил РФ на всіх напрямках

Додамо, Білорусь дозволила пересування російських ракет по своїй залізниці. При цьому умови перевезення не відповідають ніяким правилам безпеки.

Також повідомляли, що за останні дні з міст, які знаходяться під постійними обстрілами російських окупантів і в облозі, вдалося евакуювати близько 100 тисяч людей.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: