Окупанти зазнали значних втрат у районі Бородянки та Макарова на Київщині

Читать на русском
На Північно-західному напрямку частиною угруповань зі складу сил оборони здійснюється прикриття державного кордону з Республікою Білорусь.
Міноборони України

В районі населених пунктів Бородянка та Макарів на Київщині під час наступальних дій підрозділів ЗСУ противник зазнав значних втрат.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони в Фейсбуці.

«Угруповання сил оборони продовжує вести оборонну операцію у межах Південної, Східної та Північної операційних зон. На Сході захисники України стримують противника одразу у трьох операційних районах - Донецькому, Слобожанському та Таврійському. На Північно-західному напрямку частиною угруповань зі складу сил оборони здійснюється прикриття державного кордону з Республікою Білорусь. Триває ведення оборонної операції у Поліському та Волинському операційних районах. У районі населених пунктів Бородянка та Макарів під час наступальних дій підрозділів ЗС України противник поніс значні втрати. Місто Чернігів тримає стійку оборону», - йдеться у повідомленні.

Розвідка МОУ показала льотчиків РФ, які готуються бомбити Україну зі сторони БілорусіРозвідка Міноборони показала фото льотчиків РФ, які готуються бомбити українські міста з Білорусі.

Зазначається, що угрупування сил оборони міста Києва утримує визначені рубежі.

Також повідомляється, що російські окупанти нанесли ракетно-бомбові удари по пологовому будинку та дитячій лікарні міста Маріуполя.

«Російські окупанти деморалізовані, психологічний стан військовослужбовців ЗС РФ стрімко погіршується. Водночас, підрозділи інформаційної боротьби ЗС РФ готують психологічні акції щодо підриву довіри до представників української державної влади на місцях», - зазначають у Міноборони.

Нагадаємо, що у блокадному Маріуполі загинуло вже 1300 осіб.

Раніше у РНБО розповіли про зміну тактики та генералів у окупантів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: