Україна перестала боятися штучного образу «великої росії» – Резніков

Читать на русском
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна перестала боятися штучно створеного образу «великої росії». Він закликав світ зробити те саме.

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що Україна перестала боятися штучно створеного образу «великої росії». Він закликав світ зробити те саме.

Про це йдеться у посту глави Міноборони у Facebook.

«Сьогодні Україна продовжує стояти на захисті свободи всього світу: українські діти та жінки рятують ваших дітей та жінок ціною власного життя, доки ви сумніваєтеся закривати небо. Наші чоловіки рятують вашу ціну свого життя. Поки що ви боїтеся закривати небо. Ми давно перестали боятися штучно створеного образу великої росії. І весь світ має перестати!»,- написав Резніков.

Він зазначив, що вже 10 днів 4 години та 20 хвилин Україна бореться за весь світ.

«Ми продовжуємо давати відсіч ворогові. Російські окупанти не змогли нас знищити, вони не змогли зламати нас. І не зможуть! ЗСУ, тероборона, кожен доброволець, кожен громадянин України продовжує захищати нашу країну, наші життя», - наголосив Резніков.

За його словами, економіку України переведено на військові рейки.

«Заводи та фабрики продовжують роботу, виконують військове замовлення, ремонтують техніку, перетворюють військові трофеї на зброю. Щоб боротися, країна має працювати, кожен на своєму місці. Якщо ви змушені були евакуюватися – знайдіть роботу на новому місці – ваша допомога потрібна скрізь», – закликав Резніков.

Він розповів, що ситуація на українських позиціях контрольована.

«Так, ми також маємо втрати. Але кожне ім'я кожен наш Герой не буде забутим. Бо і не буде забутий кожен убивця. Ми розуміємо цінність життя та цінність свободи. Життя кожного українця - безцінне!» - зауважив міністр.

Також Резніков повідомив, що на певних напрямках наші воїни переходять у контратаки, а ворог втрачає десятки одиниць техніки, просто кидає її та тікає, поповнюючи наш «парк» техніки, ворог загине від своєї зброї.

«Кремль поки що не хоче прийняти і визнати своє фіаско. Але цей час уже близький. Невдоволення та деморалізація серед окупаційних військ посилюється. До них приходить прозріння, як і до деяких російських олігархів», - наголосив міністр.

Нагадаємо, США працюють над можливістю передачі Україні винищувачів.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: