Бої за Гостомель: українська розвідка повідомила про щонайменше 50 знищених окупантів

Читать на русском
У ході боїв за Гостомель знищено щонайменше півсотні російських окупантів. Місто контролюють українські військові.

У боях за Гостомель українські військові знищили щонайменше 50 окупантів зі складу 31 окремої гвардійської десантно-штурмової бригади. Місто зараз перебуває під контролем ЗСУ.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України.

«Українські військові захопили численні трофеї. Серед них зброя, військова техніка, штабні та особисті документи. Захоплена у ворога придатна для використання зброя передана місцевим групам опору», – розповіли у розвідці.

Зазначається також, що у знищених росіян не було при собі військових жетонів та жодних документів, що засвідчують особу, крім сертифікатів про вакцинацію та незаповнені медичні книги.

«Місто Гостомель перебуває під контролем українських військ. Нагадуємо, що Гостомель є одним із стратегічних передмість Києва. Бої за контроль над ним ведуться від початку російської агресії. Тут знаходиться аеродром, над яким окупанти прагнуть взяти контроль з метою висадки десанту та вантажів», – додали у Міноборони.

Докладніше про втрати російських окупантів в Україні можна прочитати тут.

Нагадаємо, під час атаки російських військових на аеродром у Гостомелі було знищено флагман української авіації – легендарний Ан-225 «Мрія».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: