Голова Сумщини вимагає зброї та захист Байрактарами для стримування ворога

Читать на русском
Живицький зазначив, що завдяки теробороні Сумщина стримує, знищує та відправляє до Росії ворога, навіть розгортаючи колони.
sumy.today

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький виступив із проханням допомогти області захиститися від навали російської армії та військової техніки – Іскандерів, Градів, Ураганів, Буків, танків, БТРів.

Про це Живицький повідомив у Telegram.

«Зараз у Сумську область зайшло вже понад десяток тисяч техніки, важкого озброєння, систем залпового вогню, які курсують територією всієї області та знищують людей у ​​нас в Україні. На територію Сумської області прямо зараз заходять десятки, сотні російських Іскандерів, Градів, Ураганів, Буків, танків, БТРів, колони заправників, заходить така техніка, яку навіть місцеві жителі не можуть ідентифікувати», - сказав він.

Живицький стверджує, що якщо Сумщина не отримає підтримки сьогодні Байрактарами, авіацією, бомбардуванням точними ракетами, то завтра війська РФ будуть у Києві.

«І це проблема не тільки наша. Це проблема сьогодні всієї України, всієї Європи і всього цивілізованого світу», - зазначає губернатор Сумшини.

Затхлі консерви: чому важливо позбутися закладок «русского мира»Настав час розкривати затхлі кремлівські території-консерви. Чому це важливо робити вже зараз, та як це допоможе Україні перемогти у війні з Росією – в матеріалі політолога Олександра Радчука.

Живицький зазначив, що «мародери російської так званої армії безчинствують на території всієї області», але територіальна оборона тримає сьогодні усі населені пункти.

«Голими руками та лише з автоматами в руках, з коктейлями Молотова ми зупиняємо десятки і сотні ворожої техніки», – заявив голова ОДА.

«Я не прошу, я вимагаю забезпечити Сумську область ударами Байракторів, забезпечити роботу з наземних цілей ворога високоточною зброєю, ракетами. Я вимагаю авіації, яка не дасть сьогодні стерти з лиця землі мою рідну Сумщину. Нам потрібні тепловізори, нам потрібні снайперські гвинтівки та патрони, нам потрібні рації, нам потрібний захист - бронежилети, каски, нам потрібний тактичний одяг, нам потрібні гранатомети, Джавеліни, Енлоу, будь-які протитанкові реактивні системи», - закликав Живицький.

Також Живицький зазначив, що завдяки теробороні Сумщина стримує, знищує та відправляє до Росії ворога, навіть розгортаючи колони.

«Сьогодні наша територіальна оборона - гола і боса - захищає 1 млн 100 тисяч жителів Сумської області. Голими руками і лише з автоматами в руках, з коктейлями Молотова ми зупиняємо десятки та сотні ворожої техніки. І я вимагаю, щоб наша область залишилася мирною, незалежною та далі тримала незалежність України та мир у Європі. Я вимагаю від вас підтримки», - додав він.

Нагадаємо, що у Сумській області відбувся перший обмін полоненими.

Раніше ми повідомляли, що в Охтирці Сумської області підірвано нафтобазу.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: