Російська армія намагається відновити наступ на Київ – Генштаб

Читать на русском
Російська армія намагається відновити наступ на Київ шляхом наведення понтонної переправи через річку Ірпінь.

Російська армія намагається відновити наступ на Київ через Полісся шляхом наведення понтонної переправи через річку Ірпінь у районі Демидова.

Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

Росія перейшла у тактичний відступ під Києвом – АрестовичПо всій Україні зараз відносна тиша, крім Волновахи та північно-західних околиць Києва, повідомив Олексій Арестович.

У Генштабі зазначає, що окупанти продовжують повітряно-наземну наступальну операцію проти України. «Під час повітряно-наземної наступальної операції він продовжив завдавати вогневе ураження по військових та цивільних аеродромах, пунктах управління військами (силами), об'єктам системи ППО, важливим критичним об'єктам інфраструктури, населеним пунктам та підрозділам у районах оборони», – йдеться у повідомленні.

Чергова спроба захопити Ірпінь окупанта не вдалася – українські військові знищили техніку супротивника.

За всіма напрямками танкові та механізовані підрозділи ЗСУ за підтримки артилерії утримують оборону певних рубежів. Угруповання військ оборони столиці розгорнуло щільну та багаторівневу систему захисту Києва.

Крім того, ведеться систематична боротьба з нечисленними ДРГ чисельністю 3-15 осіб зі зброєю, у формі ЗС, але в бронежилетах зразка РФ.

Нагадаємо, російські війська захопили всі адміністративні будівлі у місті Бердянськ Запорізької області, керівництво міста виїхало із населеного пункту.

Вчора українські військові підпалили колону російської бронетехніки у Харкові. Частину техніки та групи росіян, що прорвалися в місто, ліквідовано.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: