Від початку війни Росія випустила по Україні 113 ракет – головнокомандувач ЗСУ

Читать на русском
В українській армії повідомили, що Російська Федерації випустила понад 113 оперативно-тактичних ракет під час військової агресії.

Російські окупаційні війська від початку відкритого вторгнення випустили 113 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування по мирним містам і селам України.

Відповідну заяву зробив Головнокомандувач Збройних сил України Віктор Залужний.

«Від початку відкритого вторгнення Росія випустила 113 оперативно-тактичних ракет наземного і морського базування типу «Іскандер» і «Калібр» по мирним містам і селам України. Цей кривавий злочин путінського режиму є кричущим порушення норм Міжнародного гуманітарного права і вимагає розслідування Гаазького трибуналу», – наголосив він.

Нагадаємо, внаслідок обстрілів Охтирки Сумської області загинули шестеро людей, ще 55 отримали поранення.

26 лютого по Василькову завдали ракетного удару крилатими або балістичними ракетами. В результаті в селі Крючки спалахнула нафтобаза.

За попередньою оцінкою, екологічні збитки від пожежі становлять 810 млрд гривень. «Над точними розрахунками зараз працюють фахівці Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів та Державна екологічна інспекція України. Але я впевнений, що сума лише збільшуватиметься. Ми додаємо її до загального кошика збитків, завданих окупантами», – повідомив в.о. міністра екології Руслан Стрілець.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: