Російські окупанти прориваються у Святошинський район Києва: тероборону закликають до опору

Читать на русском
На території Приірпіння та Бучі ведуться важкі бої з окупантами. Вони просочуються у Святошинський район Києва. Це ірпінський напрямок.
Ілюстративне фотоReuters

Російські війська намагаються прорватися до Святошинського району Києва.

Про це повідомляє УНІАН, з посиаланням на прес-офіцера бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитона Старського.

Зазначається, що він знаходиться поряд із містом Ірпінь, куди ворожі сили прориваються із Бучі.

«Станом на 10:40 27 лютого на території Приірпіння та Бучі ведуться важкі бої з окупантами. У них там працює техніка. Вони просочуються у Святошинський район Києва. Це ірпінський напрямок. Але їх готуються «зустрічати». Ми наростили дуже велике угруповання в Києві для зустрічі окупанта», – розповів прес-офіцер.

У Бучі снаряд потрапив у багатоповерхівку, підірвали містРосійський снаряд потрапив до житлового дев'ятиповерхового будинку у місті Буча Київської області. Пожежу локалізували, але не загасили повністю через невгамовні обстріли.

Згідно з його словами, населенню не слід виходити на вулицю і бажано перебувати в укритті. Станції метро та підвали сьогодні - найбезпечніше місце.

«Я думаю, що Київ стане тією точкою призначення, з якої вони додому не повернуться більше. Населенню не слід виходити на вулицю та бажано перебувати в укритті. Станції метро та підвали сьогодні – найбільш безпечна місце», – додав Старський.

Нагадаємо, що українські військові терміново розшукують колону ворожої техніки, що позначена літерою V. Вона проривається до Києва.

Окрім цього, Арестович розповів про ситуацію з Києвом та прокоментував пропозицію «переговорів у Білорусі».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: