«єПідтримка» тимчасово не прийматиме нових заявок

Читать на русском
Програма єПідтримка тимчасово не прийматиме нові заявки через відсутність зв’язку з реєстрами.
uacrisis.org

Програма «єПідтримка» тимчасово не прийматиме нові заявки через відсутність зв’язку з реєстрами.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Відсьогодні програма єПідтримка тимчасово не прийматиме нових заявок, оскільки відсутній зв’язок із реєстрами. Українці, які вже залишили заявки, отримають кошти. Ковідну «тисячу» й надалі можна перерахувати українській армії.

«Учора ми запустили можливість перерахувати ковідну «тисячу» для української армії через Portmone у фонд Повернись живим. Її й надалі можна перерахувати ЗСУ», – додав Федоров.

Нагадаємо, українці впродовж доби перерахували 200 мільйонів гривень з програми єПідтримка на потреби Збройних Сил Украъни.

Ми також вже повідомляли, що 25 лютого Міністерство цифрової трансформації реалізувало функцію перерахунку грошей з рахунку єПідтримки на рахунки фондів для підтримки армії.

Також Національний банк України відкрив спецрахунок для збирання коштів на потреби армії. Рахунок мультивалютний, він створений та відкритий для переказу коштів як від міжнародних партнерів та донорів в іноземній валюті (долари США, євро, британські фунти), так і від українського бізнесу та громадян у національній валюті.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: