Обстріл Луганської ТЕС: мешканці залишилися без тепла, спалахнув склад із пальним

Читать на русском
Після обстрілу Луганської ТЕС жителі міста Щастя залишилися без тепла через те, що бойовики пошкодили головний тепловий колектор.
t.me/Pravda_Gerashchenko

Після обстрілу Луганської ТЕС жителі міста Щастя залишилися без тепла через те, що бойовики пошкодили головний тепловий колектор.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у Telegram.

«За результатами обстрілу поблизу КПВВ Щастя біля Щастинської ТЕС було пошкоджено головного теплового колектора. З метою усунення витоку теплої води подачу опалення на місто Щастя до закінчення обстрілу та ліквідації пошкоджень буде призупинено», - йдеться у повідомленні.

Також Геращенко повідомив, що внаслідок обстрілу спалахнув склад із пальними матеріалами, який розташований за 100 метрів від теплоцентралі. На складі зберігалося близько 14 тонн дизельного палива та олії.

Раніше ми писали про те, що у місті Щастя вимушено зупинили роботу Луганської ТЕС через пошкодження на лінії електропередач. Причина – ворожі обстріли.

Також нагадаємо, що в Росії заявили про вбивство «п'яти диверсантів», які нібито «намагалися проникнути на територію РФ з України».

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: