Франція та ВООЗ оголосили про нову угоду для боротьби з COVID

Читать на русском
Франція та Всесвітня організація охорони здоров’я оголосили про нову угоду щодо внесків у розмірі 50 млн євро для боротьби з COVID.
dec.gov.ua

Франція та Всесвітня організація охорони здоров’я оголосили про нову угоду щодо внесків у розмірі 50 млн євро для боротьби з COVID.

Про це повідомляється на сайті МЗС Франції.

Ці кошти мають допомогти системам охорони здоров’я країн подолати вузькі місця в боротьбі з коронавірусом. Шляхом внеску передбачається проведення ефективних кампаній вакцинації, тестування та лікування, застосування стратегії тестування на рівні громад, а також підтримки життєво важливих клінічних операцій.

«ВООЗ дуже вдячна уряду Франції за його постійну відданість глобальній єдності в боротьбі з пандемією COVID-19», – заявив генеральний директор ВООЗ Тедрос Аданом Гебреісус.

Попри «Омікрон»: у яких країнах скасовують або послаблюють карантинУ деяких країнах Європи, незважаючи на високий рівень захворюваності на коронавірус, скасовують або послаблюють карантин.

За його словами, Франція відіграла провідну роль у підтримці роботи ВООЗ.

Нагадаємо, у Всесвітній організації охорони здоров'я вважають, що пандемія коронавірусу ще далека від свого завершення у світі. Вони прогнозують, що з'являтимуться нові штами.

Регіональний директор ВООЗ вважає, що наразі є можливість взяти під контроль передачу коронавірусу. Адже багато людей несприйнятливі до «Омікрону» завдяки вакцинації.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: