Понад 200 тисяч українців уже пройшли опитування у «Дії» – Федоров

Читать на русском
Опитування доступні для всіх користувачів «Дії». Не потрібно жодних додаткових документів. Щоб пройти опитування, користувачі на вкладці «Послуги» мають вибрати пункт «Опитування».
Фото: facebook

Понад 20 тисяч українців уже протестували нову послугу у «Дії» та пройшли опитування.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації.

Цифровізація довіри: чи готові українці до виборів онлайнЗа яких умов онлайн-голосування зможе стати ефективним елементом виборчої реформи, і чи не призведе прискорене запровадження такої системи більше негативу, аніж позитиву для демократичних процесів ‒ аналізував політолог Олександр Радчук.

«Опитування – важлива послуга для розвитку електронної демократії у країні. Вона дозволить державі спілкуватися зі своїми громадянами, а це, у свою чергу, принесе цінний зворотний зв'язок. Також опитування допоможуть «Дії» у розробці нових послуг», - зазначив віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Опитування доступні для всіх користувачів «Дії». Не потрібно жодних додаткових документів. Щоб пройти опитування, користувачі на вкладці «Послуги» мають вибрати пункт «Опитування».

«Раніше не існувало зручних інструментів, щоб оперативно зібрати думки громадськості в одному місці. Подібні питання вирішувалися слуханнями чи засіданнями, про які мало хто знав. Але тепер українці зможуть висловити думку щодо запропонованих питань за допомогою кількох кліків у «Дії», – додали в Мінцифри.

Нагадаємо, 8 лютого президент України Володимир Зеленський запустив дебютне цифрове опитування у додатку «Дія» як частину цифрового народовладдя.

Також стало відомо, коли у «Дії» може з'явитися пенсійне посвідчення.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: