Шмигаль розповів, на що українці витрачають тисячу за вакцинацію

Читать на русском
Вакциновані українці вже витратили 2,5 млрд. грн. Поки що у списку покупок лідирують книги та квитки в кіно.
t.me/Denys_Smyhal

В рамках програми «єПідтримка» вакциновані українці вже витратили 2,5 млрд. грн. Поки що у списку покупок лідирують книги та квитки в кіно.

Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль у Facebook у неділю, 6 лютого.

За добу ще понад 34 тисячі українців вакцинували проти коронавірусуВ Україні за минулу добу, 5 лютого, зробили 34 305 щеплень проти коронавірусу. Першу дозу отримали 10 182 людей, а другу – 14 188.

«Загалом українці подали вже 8,1 млн. заявок на отримання 1000 грн. 2,5 млрд грн витрачено. Найпопулярнішими напрямками залишаються книги (885 млн грн), кіно (568 млн грн) та залізничні квитки (284 млн грн). На ліки українці від 60 років витратили вже 179 млн. грн», - написав Шмигаль.

Він нагадав, що отримати 1000 грн у рамках програми «єПідтримка» наразі можуть і повністю щеплені підлітки від 14 років. Витратити кошти можна ще й на освітні курси, спортивні товари, канцтовари, шкільне приладдя та друковану продукцію.

Крім того, додав Шмигаль, українці незабаром зможуть отримати в рамках програми додаткові 500 грн. за бустерну дозу, а з 1 лютого відповідні ковід-сертифікати вже стали доступними у додатку «Дія».

Нагадаємо, в Україні продовжується кампанія вакцинації від коронавірусу.

Повідомлялося, скільки вже вакцинувалося вчителів та медиків.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: