На весняну сесію ПА НАТО в Києві прибудуть до 600 іноземних гостей – Стефанчук

Читать на русском
Питання, пов'язані з організацією заходу, вимагатимуть залучення зусиль Кабінету міністрів, Офісу президента України, низки міністерств та відомств.
фото ВРУ

До Києва на весняну сесію НАТО у травні прибуде до 600 іноземних гостей.

Про це повідомив голова Верховної ради Руслан Стефанчук на засіданні Організаційного комітету з підготовки та проведення весняної сесії ПА НАТО 27-30 травня 2022 року, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Загроза вторгнення Росії: яку допомогу Україні надали союзникиНа тлі загрози вторгнення Росії союзники України активно надають військову та фінансову допомогу. США та Британія поставили Україні зброю, у ЄС виділили макрофінансову допомогу.

«Очікується прибуття до 600 іноземних гостей. Сесія ПА НАТО складатиметься із пленарного засідання, засідань комітетів, протокольних заходів, ознайомлювальних візитів», - сказав Стефанчук.

Також він зазначив, що питання, пов'язані з організацією заходу, вимагатимуть залучення зусиль Кабінету міністрів, Офісу президента України, низки міністерств та відомств.

Учасники засідання затвердили склад робочої групи з підготовки та проведення сесії ПА НАТО (з урахуванням можливих доповнень), місця та дати проведення засідань та супутніх заходів у рамках весняної сесії ПА НАТО.

Раніше ми писали, що голова МЗС Дмитро Кулеба різко відреагував на заяву МЗС Німеччини про членство України в НАТО.

Також нагадаємо, Польща просить ЄС та НАТО надати підтримку Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: