ВР перенесла пленарні засідання: нардепи схвалили новий графік

Читать на русском
Як працюватиме Верховна рада у лютому 2022 року. Через спалах коронавірусу серед народних депутатів перенесли пленарні засідання.
t.me/verkhovnaradaukrainy

Верховна рада України через спалах коронавірусу серед народних депутатів перенесла пленарні засідання з початку лютого на середину місяця.

Постанову «Про календарний план проведення сьомої сесії Верховної ради України дев'ятого скликання» підтримали 233 народні депутати.

Від 39 до 52 тисяч нових інфікованих: НАН опублікувала прогноз щодо COVID на початок лютогоСпалах коронавірусу в Україні. У лютому кількість хворих на добу може підскочити до 52 тисяч. Такий прогноз НАН.

«Зараз, коли в Україні наростає нова Covid-хвиля, цілком логічно здійснити перерву у пленарних засіданнях Верховної Ради. Робота парламенту буде побудована таким чином: 1 лютого – відкриття сьомої сесії та проведення пленарного засідання; 2–4 лютого робота у комітетах», - сказав спікер ВР Руслан Стефанчук.

За його словами, станом на сьогодні 24 депутати та 63 працівники Апарату парламенту хворіють на COVID. Ще в понеділок ці цифри були вдвічі меншими.

Зазначимо, раніше планувалося, що наступний тиждень у Раді теж буде пленарним. Напередодні з’явилася інформація, що Рада може піти на карантин до 15 лютого.

Нагадаємо, сьогодні в Україні виявили рекордну кількість інфікованих COVID-19 з початку пандемії - понад 32 тисячі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: