Пенсії для переселенців: Ощадбанк продовжив строк дії банківських карток

Читать на русском
Ощадбанк продовжив строк дії старих банківських карток для пенсіонерів-переселенців із Донецька та Луганська до 31 березня цього року, що може стати останнім продовженням.
телеканал Дім

Ощадбанк продовжив строк дії старих банківських карток для пенсіонерів-переселенців із Донецька та Луганська до 31 березня цього року, що може стати останнім продовженням.

Про це повідомила начальник Донецького обласного управління Ощадбанку Світлана Івенко у інтерв'ю виданню Донбас.Реалії.

«Сьогодні кінцева дата – 31 березня 2022 року. Ще раз закликаю людей звернутися до відділень Ощадбанку», - сказала вона.

Як в Україні змінювалася кількість переселенців та розмір допомоги для нихЯк змінювалась внутрішня міграція в Україні та розмір матеріальної допомоги протягом двох років, дивіться на інфографіці.

Івенко нагадала, що протягом останніх двох років від початку карантину Ощадбанк продовжував строк дії банківських карток.

«Ці дії були винятковим рішенням, щоб дати можливість жителям ОРДЛО встигнути звернутися до нас. Тобто вже було два роки, щоби отримати ці картки. Останнє рішення ухвалили через рішення влади щодо продовження адаптивного карантину», - додала вона.

За словами начальниці Донецького обласного управління Ощадбанку, лише за грудень приблизно 8 тисяч жителів окупованих територій звернулися до відділень банку в Донецькій області, незважаючи на лише один відкритий КПВВ.

«У середньому 700-800 людей щодня звертаються до нас», - повідомила вона, зазначивши, що більш ніж 100 тисяч карток продовжують чекати на своїх власників.

Раніше стало відомо, скільки заборгували пенсіонерам-переселенцям.

Також нагадаємо, що в Україні за п'ять років кількість пенсіонерів скоротилася на мільйон людей.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: