«еПідтримка»: скільки грошей вже витратили українці

Читать на русском
Українці витратили понад 1,3 млрд гривень, які вони отримали за повний курс вакцинації за державною програмою еПідтримка.
фото Главком

Українці витратили понад 1,3 млрд. гривень, які вони отримали за повний курс вакцинації за державною програмою «єПідтримка».

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль у неділю, 16 січня.

Як працюватиме президентська програма «єПідтримка»Як оформити «бонусну» тисячу та на що можна витратити кошти, дивіться на інфографіці «Слово і діло».

«Вже понад 1,3 млрд гривень витратили українці у рамках президентської програми єПідтримка. Найпопулярнішими напрямками залишаються книги, кіно та залізничні квитки», – написав глава уряду.

За його інформацією, станом на 15 січня 8,2 млн осіб відкрили картки в банках для отримання коштів за цією програмою. У той же час, 7 млн ​​осіб подали заявки до Дії на отримання 1000 гривень.

Нагадаємо, виплати по 1 тисячі гривень за вакцинацію двома дозами розпочалися в Україні 19 грудня. До 29 грудня включно повністю вакциновані українці могли подати заявку на отримання тисячі гривень. Гроші виплачуватимуть увесь 2022 рік.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: